+357 25 37 37 36 •

Κέντρο Απεικόνισης Μαστού

Το Κέντρο Απεικόνισης Μαστού αποτελεί ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές λειτουργικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξειδικεύεται στην απεικονιστική διερεύνηση και διάγνωση των παθήσεων του μαστού. 

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προληπτικής και διαγνωστικής ιατρικής με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που συνεπάγεται αποτελεσματικότερη θεραπεία και παράταση της επιβίωσης με καλή ποιότητα ζωής.


Ο καρκίνος του μαστού έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη μάστιγα για τις γυναίκες καθώς μια στις δώδεκα γυναίκες θα νοσήσει στη διάρκεια της ζωής της. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου. Στον καρκίνο του μαστού δεν υπάρχει πρωτογενής πρόληψη και αυτό καθιστά κανόνα την έγκαιρη διάγνωση (ενημέρωση-αυτεξέταση, κλινική εξέταση-μαστογραφία) που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της θεραπείας.

Σήμερα με τη ραγδαία πρόοδο της τεχνολογίας η πρώιμη διάγνωση είναι εφικτή. Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα (ψηφιακή μαστογραφία, ψηφιακή τομοσύνθεση, υπερηχοτομογράφος υψηλής ευκρίνειας) που παρέχουν υψηλής ποιότητας εικόνα με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας για τον ασθενή. Επίσης στο κέντρο μας διενεργούνται βιοψίες με στερεοτακτικό μηχάνημα αλλά και υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση (FNA, Core Biopsy).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι υπηρεσίες μας

Το Κέντρο Απεικόνισης Μαστού αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό κέντρο, που εξειδικεύεται στην απεικόνιση και διάγνωση των παθήσεων του μαστού, σε γυναίκες και άνδρες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το Κέντρο μας εξοπλίστηκε με ένα από τα κορυφαία μηχανήματα ψηφιακού μαστογράφου 3DimensionsTM Mammography System της εταιρείας HOLOGIC (www.3dimensionssystem.eu), με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των μαστών-3D Μαστογραφία (Τομοσύνθεση) και στερεοτακτικής βιοψίας υπό την καθοδήγηση τομοσύνθεσης. Στο κέντρο μας διαθέτουμε επίσης τον υψηλής ευκρίνειας υπερηχοτομογράφο ARIETTA 850 της HITACHI με δυνατότητα ελαστογραφίας και το Αυτοματοποιημένο, τρισδιάστατο υπερηχογράφημα Invenia TM ABUS. 2.0 της General Electric. Επιπλέον σε συνεργασία με το ακτινολογικό κέντρο "ΚΟΤΖΙΑΜΑΝΗΣ" διενεργούμε εξετάσεις μαγνητικής μαστογραφίας σε μαγνητικό τομογράφο SIEMENS MAGNETOM Avanto 1,5 T. Επίσης στο κέντρο μας πραγματοποιούνται κάθε είδους βιοψίες μαστού (FNA, Core Biopsy, Vacuum Assisted Core Biopsy).

0
0
0%

Υπενθυμίσεις

Εγγραφτείτε στην υπηρεσία "Υπενθύμισης" εντελώς δωρεάν και εμείς αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τους τακτικούς ελέγχους σας μέσω email και SMS.

Η επιτυχής αντιμετώπιση των περιστατικών ξεπερνά το 80% και βελτιώνεται συνεχώς λόγω της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού με την ψηφιακή μαστογραφία και της προόδου των θεραπευτικών μέσων που διαθέτει η ιατρική Επιστήμη.

Εγγραφή Τώρα

Ενημέρωση